22 Aralık 2011 Perşembe

café de paris soslu bonfile

MALZEMELER: 4 kişilik
  • 4 parça bonfile
  • 1 pk.krema
  • 100 gr.tereyağ
  • 1 tk. hardal
  • tuz,karabiber,köri
  • 1 tutam kıyılmış maydonoz
  • 1 bütün rendelenmiş soğan
  • 2 diş rendelenmiş sarımsak
HAZIRLANIŞI:


Etlerimizi teflon tavada orta hararetli ateşte kızartmaya başlayalım..Onlar pişerken başka bir tavada tereyağını eritelim..İçine soğan ve sarımsağı ekleyip pişirelim..sonra  kremayı,hardalı ve diğer malzemeleri de koyup iki taşım kaynatalım... Etler pişene kadar sos da hazır oluyor zaten..hem pratik hem de lezzetli bir yemek bu.tavsiye edilir:)
AFİYET OLSUN:)
NOT:Arzu ederseniz 1 ad.patatesi rendeleyip suyunu sıkıp, kızgın yağda kızartırsanız etin yanına çok yakışacaktır..

Hiç yorum yok: