1 Kasım 2011 Salı

etli-sebzeli noodle

MALZEMELER:
  • 250 gr dana bonfile (jülyen kesilmiş)
  • 1 ad. soğan
  • 1 ad.kırmızı biber
  • 250 gr.mantar
  • 1 pk.çin makarnası
  • soya sosu
  • zeytinyağı
  • karabiber
  • 1 ad havuç
HAZIRLANIŞI:
Eti tavaya alalım ve suyunu salıp çekene kadar kavuralım.
Suyunu çeken etlere halka halka doğradığımız soğanları ve kırmızı biberleri ekleyelim.



Zeytinyağını ve  sarımsaklarıda tavaya ekliyelim.biraz daha kavurduktan sonra mantar ve havucuda ekleyelim 10 dakika daha kavurduktan sonra arzu ettiğiniz miktarda soya sosunu ve karabiberi ekleyip etler yumuşayana kadar kavuralım.
Başka bir tencerede yaklaşık 1.5 litre suyu kaynatalım ve yaklaşık 7 dakika makarnayı haşlayalım.Haşladığımız makarnanın suyunu süzdükten sonra tavamıza ekleyelim biraz karıştırdıktan sonra servis tabağına alalım.
AFİYET OLSUN :)

                                                                                                                                                                      

Hiç yorum yok: