12 Mart 2012 Pazartesi

Paçanga Böreği

 MALZEMELER:
  • 3 ad.yufka
  • 100 ge.pastırma
  • 250 gr.kaşar peynir
  • kızartmak için sıvıyağ
HAZIRLANIŞI:
Pastırmaları ufak ufak elimizle koparalım.Kaşar peyniri rendeleyelim.
Yufkaları üst üste koyalım ve 8 parça üçgen olucak şekilde keselim.Yufkanın geniş kısmına 1-2 parça pastırma ve 1 tutam kaşar peyniri koyup kenearlardan katlayarak 3 parmak kalınlığında saralalım.Ucunu su ile ıslatarak yapıştıralım. 
Tavaya sıvıyağı alıp kızdıralım.
Kızan yağda böreklerimizi önlü arkalı kızartalım ve sıcak olarak servis yapalım.
AFİYET OLSUN :)

1 yorum:

yelizin lezzetleri dedi ki...

offff off offff diyorum barnimmm ellerine sağlık canımmm :))