MALZEMELER:4 kişilik
- 750 gr dana kontrfile
- 250 gr mantar
- 1 büyük boy soğan
- 2 ad.havuç rendesi
- 2 ad. kırmızı biber
- tatlı ekşi sos
- tuz,karabiber
- 4 ad.taze soğan
- susam
HAZIRLANIŞI:
Tavaya etimizi alalım suyunu salıp çekene kadar kavuralım.
Kavurduğumuz etin üzerine soğanı kırmızı biberi ve sıvıyağı ekleyip biraz daha kavuralım.
Daha sonra mantarı havucu ekleyip kavurmaya devam edelim.
Etler yumuşamaya başlayınca arzu ettiğiniz miktarda tatlı ekşi sosu,tuz ve karabiberi ekleyin.
10 dakika daha pişirdikten sonra etlerimizi servis tabağına alalım ve üzerine ince kıydığımız taze soğanı ve susamı ekleyerek servis yapalım.
AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder