MALZEMELER:
- 1kg.boncuk fasulye
- 1 büyükboy soğan
- 1 kırmızı,1 yeşil biber
- 2 diş sarımsak
- 2 ad. patates
- 100 gr kıyma
- sıvıyağ
- tuz,pulbiber
- 2 ad.domates
Tencereye yemeklik doğradığımız soğanları ve küçük.küçük doğradığımız biberler alalım üzerine sıvıyağı ekleyip kavurmaya başlayalım soğanlar pembeleşince kıymayı ekleyip tekrar kavuralım.
Sırasıyla salça.domates,sarımsak ve küp küp doğradığımız patatesleride ekleyip 2 dakika daha kavurup fasulyeleri ekleyelim.tuz ve arzuya göre pul biberi ekledikten sonra üzerini geçicek kadar su ekleyip fasulyeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirelim
AFİYET OLSUN :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder